Parkum spuštěn na dalších dvou místech na Moravě: Osek nad Bečvou a Bystřice pod Hostýnem

V Oseku nad Bečvou u vodní nádrže Jadran a v Bystřici pod Hostýnem jsme nedávno spustili naši službu Parkum. Tyto lokality jsou dalšími místy, kde návštěvníkům umožňujeme jednoduché placení parkovného přímo na parkovišti, bez nutnosti hledání nebo chůze k parkomatu. Tím výrazně zvyšujeme jejich komfort a pohodlí při parkování na těchto významných místech na Moravě.

parkum
Parkum.cz
Sdílejte:
osek-bystrice

Osek nad Bečvou: Parkoviště u Vodní Nádrže Jadran

Vodní nádrž Jadran v Oseku nad Bečvou, oblíbená destinace pro rekreaci a vodní sporty, se stala novým místem působení služby Parkum. Toto parkoviště nyní využívá moderní systém bezávorového parkování, což zvyšuje komfort pro návštěvníky přicházející za relaxací a zábavou. Vodní nádrž Jadran je známá svým čistým prostředím a širokou nabídkou aktivit, jako je plavání, rybaření a pikniky. Díky Parkumu se návštěvníci mohou těšit na efektivnější parkování bez zbytečných průtahů. Na parkovišti u vodní nádrže Jadran je k dispozici jeden parkovací automat, který je na parkovací ploše doplněn o dodatečné tabule s QR kódy s odkazem na službu Parkum. Návštěvníci tak mohou jednoduše a moderně zaplatit přes službu Parkum, aniž by museli složitě chodit až k parkomatu. Vše mohou vyřídit při příjezdu na parkoviště nebo ze svého vozidla.

Bystřice pod Hostýnem: Velké Záchytné Parkoviště

Město Bystřice pod Hostýnem, proslulé svým poutním místem Hostýn, se také připojilo k místům, kde je nyní dostupná služba Parkum. Záchytné parkoviště, které slouží návštěvníkům tohoto historického a duchovního centra, je spravováno systémem bezávorového parkování. Hostýn, jedno z nejvýznamnějších poutních míst v České republice, přitahuje tisíce poutníků a turistů ročně. Díky Parkumu se výrazně zlepšuje organizace parkování a návštěvníci mohou očekávat plynulejší parkovací zážitek. Na záchytném parkovišti v Bystřici pod Hostýnem je instalován jeden parkovací automat, který je rovněž doplněn o dodatečné tabule s QR kódy s odkazem na službu Parkum. Návštěvníci tak mohou snadno a moderně zaplatit přes službu Parkum, aniž by museli složitě chodit až k parkomatu. Platbu mohou provést přímo při příjezdu na parkoviště nebo z pohodlí svého vozidla.

Výhody Parkování s Parkum

Obě zmíněná parkoviště nyní využívají moderní systém parkování díky službě Parkum. Tento systém přináší řadu výhod, včetně snížení nákladů na parkovací hardware a možnosti rychlého nasazení celého online parkovacího systému. Parkum může být implementován do 14 dnů, což poskytuje městům a obcím ideální možnost, jak rychle a efektivně řešit otázky parkování. Parkum tak šetří provozovateli náklady a umožňuje výběr poplatků tam, kde není možné technologicky nebo ekonomicky vybudovat celý parkovací systém.